Rapatac i samarbete med Swedbank, Sparbanksstiftelsen Nya och Fastighetsbyrån

Swedbank tillsammans med Sparbanksstiftelsen Nya, Fastighetsbyrån Gävle och Fastighetsbyrån Sandviken har varit en stolt samarbetspartner till Rapatac under många år och förnyar nu samarbetet under 2022.

-Vi är stolta och glada över vårt samarbete med Rapatac och vi ser fram emot ”Swedbank day” där vi tillsammans kommer att bjuda in barn och ungdomar till en aktivitetsdag i Sandviken och en aktivitetsdag i Gävle. Vi kommer även fortsätta att inspirera till en sund och hållbar ekonomi genom våra regelbundna föreläsningar om ekonomi för Rapatacs barn och unga. Vi vill stötta det lokala föreningslivet och vara med och skapa förutsättningar för ett hållbart samhälle säger Camilla Berglund.

-Detta samarbete är otroligt givande för våra barn och ungdomar inom Rapatac, och tillsammans med Swedbank, Sparbanksstiftelsen och Fastighetsbyrån kan vi främja ungas kunnande inom bland annat privatekonomi, vårt gemensamma samhälle och inte minst vidareutveckla vår ungdomsplattform Rapatac Preps, säger Rapatacs grundare Moussa NDiaye.